Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
СОК СОК
Главное меню
Главная
Новости
СОК онлайн
Рубрики
О журнале
Медиаплан
Реклама
Реклама на сайте
Выставки
Семинары
Контакты
Поиск
Форум
Библиотека
Фотогалерея
Рубрики
Сантехника
Отопление
Кондиционирование
Вентиляция
Энергосбережение
Нормативная База
Объекты
Рекомендуем
Системы воздушного отопления
Кондиционеры, вентиляция, тепловые насосы.
Aqua-Term 2013
c-o-k.ru
Кондиционеры Daikin
Тепловые насосы, Телпый пол и Воздушные фильтры
Top100+ :: Teplo.com

Київ вирішив підвищити тарифи на житлокомунпослуги, холодну, гарячу воду й водовідведення Версия для печати Отправить на e-mail
31.10.2006
Київська міська державна адміністрація вирішила підвищити тарифи на житлово-комунальні послуги, холодну, гарячу воду й водовідведення у 3-3,4 рази з 1 грудня.
Розпорядження про збільшення тарифів підписав мер Києва Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ на нараді з керівництвом енергопостачальних компаній і житлово-експлуатаційних організацій, повідомляють «Українські Новини». "Розпорядження я це читав, воно завізоване всіма керівниками Київської міської адміністрації, що відносяться до різних політичних сил, є рішення Київради, я беру на себе відповідальність його підписати", - сказав ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.

Зі слів першого заступника голови Київміськадміністрації Анатолія ГОЛУБЧЕНКА, розпорядження про збільшення тарифів буде опубліковано в газетах у вівторок, 31 жовтня.

"Завтра, 31 жовтня, повинні бути розпорядження опубліковані в наших газетах, і з цього часу почнеться відлік строком 1 місяць для набуття ними чинності, таким чином, з 1 грудня вони (розпорядження про підвищення тарифів) можуть набути чинності", - сказав ГОЛУБЧЕНКО.

З його слів, КДМА розробила тарифи, з огляду на мінімальні суми на поточні й капітальний ремонт, амортизацію й закупівлю нового обладнання для енергопостачальних компаній і ЖЕКів.

У свою чергу, начальник Головного управління цінової політики Василь ЯСТРУБИНСЬКИЙ повідомив, що в середньому тарифи будуть підвищені в 3-3,4 рази.

Таким чином, зі слів ЯСТРУБИНСЬКОГО, тариф на холодне водопостачання й водовідведення у приміщеннях, обладнаних лічильниками води, підвищиться з 0,82 гривень до 2,82 гривень за куб. м, гаряче водопостачання й водовідведення - з 3,72 гривні до 12,86 гривень за куб. м.

Для приміщень, не обладнаних лічильниками води, тариф становитиме: на холодне водопостачання й водовідведення 15,51 гривні на 1 людину за місяць замість діючого - 4,51 гривні, на гаряче водопостачання й водовідведення - 45 гривень на 1 людину за місяць замість 13 гривень.

Крім того, квартплату для будинків вище 12 поверхів, обладнаних ліфтами, буде підвищено з 0,58 гривні до 1,99 гривні за кв. м, для будинків до 12 поверхів з ліфтами - з 0,55 гривні до 1,89 гривні за кв. м, для будинків без ліфтів - з 0,45 гривні до 1,50 гривні за кв. м.

ЯСТРУБИНСЬКИЙ зазначив, що тариф на квартплату в Києві буде найвищим у країні, оскільки в столиці набагато ширший комплекс послуг, які надаються ЖЕКами, ніж у регіонах.

Разом з тим, він зазначив, що тариф на квартплату може бути ще збільшено з січня, коли, відповідно до постанови Кабміну, розрахунок тарифів буде проводитися для кожного будинку окремо.

www.vodokanal.kiev.ua
 
< Пред.   След. >

Будем благодарны, если воспользуетесь одной из этих кнопок: