Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
СОК СОК
Главное меню
Главная
Новости
СОК онлайн
Рубрики
О журнале
Медиаплан
Реклама
Реклама на сайте
Выставки
Семинары
Контакты
Поиск
Форум
Библиотека
Фотогалерея
Рубрики
Сантехника
Отопление
Кондиционирование
Вентиляция
Энергосбережение
Нормативная База
Объекты
Рекомендуем
Системы воздушного отопления
Aqua-Term 2013
c-o-k.ru
Top100+ :: Teplo.com
Тепловые насосы, Телпый пол и Воздушные фильтры
Кондиционеры Daikin
Кондиционеры, вентиляция, тепловые насосы.

Київ вирішив підвищити тарифи на житлокомунпослуги, холодну, гарячу воду й водовідведення Версия для печати Отправить на e-mail
31.10.2006
Київська міська державна адміністрація вирішила підвищити тарифи на житлово-комунальні послуги, холодну, гарячу воду й водовідведення у 3-3,4 рази з 1 грудня.
Розпорядження про збільшення тарифів підписав мер Києва Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ на нараді з керівництвом енергопостачальних компаній і житлово-експлуатаційних організацій, повідомляють «Українські Новини». "Розпорядження я це читав, воно завізоване всіма керівниками Київської міської адміністрації, що відносяться до різних політичних сил, є рішення Київради, я беру на себе відповідальність його підписати", - сказав ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.

Зі слів першого заступника голови Київміськадміністрації Анатолія ГОЛУБЧЕНКА, розпорядження про збільшення тарифів буде опубліковано в газетах у вівторок, 31 жовтня.

"Завтра, 31 жовтня, повинні бути розпорядження опубліковані в наших газетах, і з цього часу почнеться відлік строком 1 місяць для набуття ними чинності, таким чином, з 1 грудня вони (розпорядження про підвищення тарифів) можуть набути чинності", - сказав ГОЛУБЧЕНКО.

З його слів, КДМА розробила тарифи, з огляду на мінімальні суми на поточні й капітальний ремонт, амортизацію й закупівлю нового обладнання для енергопостачальних компаній і ЖЕКів.

У свою чергу, начальник Головного управління цінової політики Василь ЯСТРУБИНСЬКИЙ повідомив, що в середньому тарифи будуть підвищені в 3-3,4 рази.

Таким чином, зі слів ЯСТРУБИНСЬКОГО, тариф на холодне водопостачання й водовідведення у приміщеннях, обладнаних лічильниками води, підвищиться з 0,82 гривень до 2,82 гривень за куб. м, гаряче водопостачання й водовідведення - з 3,72 гривні до 12,86 гривень за куб. м.

Для приміщень, не обладнаних лічильниками води, тариф становитиме: на холодне водопостачання й водовідведення 15,51 гривні на 1 людину за місяць замість діючого - 4,51 гривні, на гаряче водопостачання й водовідведення - 45 гривень на 1 людину за місяць замість 13 гривень.

Крім того, квартплату для будинків вище 12 поверхів, обладнаних ліфтами, буде підвищено з 0,58 гривні до 1,99 гривні за кв. м, для будинків до 12 поверхів з ліфтами - з 0,55 гривні до 1,89 гривні за кв. м, для будинків без ліфтів - з 0,45 гривні до 1,50 гривні за кв. м.

ЯСТРУБИНСЬКИЙ зазначив, що тариф на квартплату в Києві буде найвищим у країні, оскільки в столиці набагато ширший комплекс послуг, які надаються ЖЕКами, ніж у регіонах.

Разом з тим, він зазначив, що тариф на квартплату може бути ще збільшено з січня, коли, відповідно до постанови Кабміну, розрахунок тарифів буде проводитися для кожного будинку окремо.

www.vodokanal.kiev.ua
 
< Пред.   След. >

Будем благодарны, если воспользуетесь одной из этих кнопок: