Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
СОК СОК
Главное меню
Главная
Новости
СОК онлайн
Рубрики
О журнале
Медиаплан
Реклама
Реклама на сайте
Выставки
Семинары
Контакты
Поиск
Форум
Библиотека
Фотогалерея
Рубрики
Сантехника
Отопление
Кондиционирование
Вентиляция
Энергосбережение
Нормативная База
Объекты
Рекомендуем
Кондиционеры Daikin
Системы воздушного отопления
Кондиционеры, вентиляция, тепловые насосы.
Top100+ :: Teplo.com
c-o-k.ru
Тепловые насосы, Телпый пол и Воздушные фильтры
Aqua-Term 2013

З 1 квітня в Кіровограді зростуть тарифи на водопостачання та водовідведення Версия для печати Отправить на e-mail
15.03.2008

Кіровоградський міськвиконком ухвалив рішення підвищити з 1 квітня 2008 року тарифи на водопостачання та водовідведення для населення, бюджетних установ та інших споживачів.

Як повідомили кореспонденту УНІАН в прес-службі міськвиконкому, перед початком голосування з даного питання міський голова Володимир ПУЗАКОВ попередив, що Кіровограду загрожує обмеження водопостачання на 30%, тобто до рівня екологічної броні. Проте для прийняття рішення членам виконкому не вистачило одного голосу. Тоді В.ПУЗАКОВ запропонував повернутися до розгляду цього питання у нової редакції проекту рішення, де разом із підвищенням тарифу водопостачальному підприємству було поставлене завдання впродовж двох років зменшити втрати води в мережах водоканалу до рівня 35%.

Зваживши, що депутати обласної ради з початку 2008 року збільшили вартість води, яку постачає водогін «Дніпро-Кіровоград», члени виконкому погодились змінити тарифи для місцевого водоканалу.

Відповідно до прийнятого рішення у Кіровограді з 1 квітня цього року сукупна вартість послуг водоканалу для населення становитиме 4,66 грн. за кубічний метр води (до цього 2,94 грн.), для бюджетних установ – 5,93 грн., для інших споживачів – 8,61 грн. Як повідомляв УНІАН, у січні цього року міська влада попереджала про можливість виникнення в Кіровограді надзвичайної ситуації через масові пориви водопровідної мережі. Керівництво ТОВ «Водне господарство» наполягало, що затверджені тарифи покривають трохи більше 50% собівартості надання послуг водопостачання та водовідведення і призводять до значних фінансових збитків на підприємстві. З 15 січня 2008 року вартість дніпровської води для ТОВ «Водне господарство» збільшилась до 0,95 грн. за м кубічний.

УНІАН

 
< Пред.   След. >

Будем благодарны, если воспользуетесь одной из этих кнопок: