Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
СОК СОК
Главное меню
Главная
Новости
СОК онлайн
Рубрики
О журнале
Медиаплан
Реклама
Реклама на сайте
Выставки
Семинары
Контакты
Поиск
Форум
Библиотека
Фотогалерея
Рубрики
Сантехника
Отопление
Кондиционирование
Вентиляция
Энергосбережение
Нормативная База
Объекты
Рекомендуем
Top100+ :: Teplo.com
Aqua-Term 2013
Кондиционеры, вентиляция, тепловые насосы.
Системы воздушного отопления
Тепловые насосы, Телпый пол и Воздушные фильтры
c-o-k.ru
Кондиционеры Daikin

Мер доручив замінити фільтри в усіх бюветах Версия для печати Отправить на e-mail
01.10.2007

Київський міський голова Леонід Черновецький доручив міським профільним службам у найближчий термін організувати заміну фільтрів у всіх бюветах столиці. Безумовно, якість води в них постійно контролюється та перевіряється згідно з вимогами Держстандарту, але мер хоче забезпечити 100-відсоткову санітарно-екологічну безпеку питної води. Про це прес-службі КМДА повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс.

За словами Дениса Яковича, нині в нашому місті працює 209 бюветів з артезіанською водою. У 25 з них є дещо збільшений вміст заліза, марганцю, що характерно для київських водоносних шарів. Утім, за дорученням міського голови там уже встановлено очисні споруди.

За побажаннями киян, у столиці до 2010 року побудують ще 73 бювети, а до 2020-го – 28. За відповідним проектом, який погодила архітектурно-містобудівна рада, облаштувати ці об’єкти планують в зелених зонах та в центрі кварталів на певній відстані від автомагістралей і дворових майданчиків. Мінімальна санітарна зона свердловини складатиме 12 метрів. До речі, нову методологію будівництва бюветних комплексів використають й інші міста України.

У мікрорайонах висотної забудови спорудження бюветів планується з розрахунку 1 бювет на 20 тисяч жителів з радіусом обслуговування 500 м, а в малоповерховій забудові – з розрахунку 1 бювет на 5 тисяч жителів з радіусом обслуговування 800 м.

Як нагадав Денис Басс, за ініціативою Леоніда Черновецького Київрада ухвалила програму розвитку, ремонту та реконструкції каналізаційного господарства. Тож у столиці для оптимального використання питної води планується будівництво двох окремих водопроводів – питної і технічної води. Нова схема передбачає будівництво водозабору на острові Великий, ще однієї очисної станції і нової насосної станції недалеко від метро «Петрівка».

www.kmv.gov.ua

 
< Пред.   След. >

Будем благодарны, если воспользуетесь одной из этих кнопок: